Aesthetic soft tissue management with the zirconia collar Tissue Level Z1 implant
Aesthetic soft tissue management with the zirconia collar Tissue Level Z1 implant
Arhitectura țesuturilor dure și moi reziduale controlează selecția implantului, abordarea chirurgicală, momentul și tipul de reabilitare protetică. Astfel, este relevant din punct de vedere clinic să existe soluții adecvate pentru diferite scenarii. Rolul mucoasei keratinizate este un factor cheie în ceea ce privește succesul estetic și pe termen lung al reabilitărilor pe implanturi, motiv pentru care este esențial ca medicul clinician să învețe cum să gestioneze diverse situații clinice.
Ori de câte ori este posibil, conservarea este mai previzibilă decât reconstrucția. Este important să înțelegem principiile biologice ale vindecării rănilor în urma diferitelor traume chirurgicale și să dobândim încredere în strategiile de reabilitare minim invazive pentru zonele sensibile estetic.
Selecția implantului poate juca un rol în construirea unei arhitecturi armonioase în premaxilă, deoarece micro și macro-geometria implantului sunt documentate ca factori decisivi pentru supraviețuirea și succesul pe termen lung al terapiilor noastre.
Detalii despre curs
22 februarie 2025 • Continental Forum Constanța
Mai multe informații
22 februarie 2025
Locație: Continental Forum Constanța
Domnul Dr. Simone Marconcini este conducătorul catedrei de cercetare Științifică de la Institutul Stomatologic Toscan din Lido di Camaiore, Italia. Este de asemenea conferențiar universitar la Universitatea din Pisa., medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială.
Workshop-ul are locuri limitate, va rugăm să luați legătura cu noi pentru a afla condițiile de înscriere și tarifele: 0748 976 976 sau pe office@thnmedical.ro
Dr. Simone Marconcini
Dr. Simone Marconcini, un specialist de renume în chirurgia orală și implantologie, este directorul departamentului de Cercetare Științifică al Institutului Stomatologic Toscan din Lido di Camaiore, Italia. Abilitățile sale excepționale de leadership și comunicare au contribuit la extinderea rețelei științifice a institutului. Cu un doctorat în Nanotehnologie obținut la Universitatea din Genova și un master în Reconstrucție Osoasă de la Universitatea din Pisa, Dr. Marconcini dispune de o bază academică solidă.
În calitate de Conferențiar Universitar în stomatologie la Universitatea din Pisa, a predat numeroase cursuri universitare și postuniversitare. De asemenea, a adus contribuții semnificative în domeniu prin participarea la conferințe internaționale, publicarea de lucrări de cercetare și implicarea în organizații de prestigiu.
Înscrie-te chiar acum!
Lasă-ne datele tale de contact și te vom contacta pentru a finaliza înscrierea.